X

Kereső


Kapcsolat

Borostyán Ingatlan

Cím: 9700 Szombathely
Telefon:
36301738767
E-mail:
borostyaningatlan@gmail.com


43 nm-es, másfél szobás kis lakás eladó

Ár: 22 900 000 Ft

Szombathelyen a Bem József utcában ajánlom figyelmébe ezt az eladósorba került napfényes, 43 nm-es téglaépítésű, alacsony rezsivel rendelkező másfél szobás kis lakást.

Az ingatlan egy külső szigeteléssel rendelkező 18 lakásos társasház 3. emeletén helyezkedik el. Elrendezése kiváló: 2 külön bejáratú szoba – a nagyobbik szoba franciaerkélyes – konyha, kamra, fürdőszoba és előszoba került kialakításra.

A lakásban redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt műanyag nyílászárók kerültek behelyezésre. Az ingatlan meleg víz ellátását gázbojler biztosítja, míg az otthon melegéről a folyamatosan karbantartott gázkonvektorok gondoskodnak.

Tárolásra egy kis pincerekesz áll rendelkezésre. Gépkocsi parkolására a társasház előtt lévő díjmentes parkolóban van lehetőség.

A környék infrastruktúrája kiváló, a közelben megtalálható óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárló központ ….

A város kedvelt részén lehet Öné ez az ingatlan melyet akár pár héten belül birtokba is vehet. Gyorsan költözhető, per,- teher és igénymentes lakás.

Amennyiben felkeltette figyelmét ez nagyszerű helyen lévő és kiváló adottságokkal rendelkező lakás akkor további információért és megtekintésért keressen a megadott elérhetőségeimen.

Az ingatlan értékesítését a Tulajdonos kizárólag a Borostyán Irodára bízta.

43 nm-es, másfél szobás kis lakás eladó

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
X

Kereső


Borostyán Ingatlan - Magyar