X

Kereső


Kapcsolat

Borostyán Ingatlan

Cím: 9700 Szombathely
Telefon:
36301738767
E-mail:
borostyaningatlan@gmail.com


Barátság utcában 1 + 2 fél szobás lakás eladó

Ár: 31 900 000 Ft

Szombathelyen a Joskar-Ola  városrészen – a Barátság utcában ajánlom figyelmébe ezt az eladó sorba került napfényes 58 nm-es, felújított, 1 + 2 fél szobás társasházi lakást.

Az ingatlan egy külső szigeteléssel rendelkező négyemeletes társasház magasföldszintjén helyezkedik el. Kiváló elrendezésének köszönhetően 3 külön bejárattal rendelkező szoba, konyha, fürdőszoba, külön mellékhelyiség és előszoba került kialakításra.

A lakásban pár éve műszaki és esztétikai felújítások során megtörtént az elektromos hálózat korszerűsítése és 32 Amperre bővítése, valamint a víz és szennyvíz vezetékek részleges cseréje –  a fürdőszobai vízvezeték nem került cserére, a kettő kisebbik szobában laminált parketta, a nagyszobában szőnyegpadló, míg a többi helyiségben modern járólap került lehelyezésre. A tavaly évben gépekkel felszerelt modern, praktikus konyhabútor beépítésére is sor került. A szobákban méretre készült tolóajtós gardróbszekrények könnyítik meg a tárolást.

Az ingatlan fűtését és meleg víz ellátását a Távhő biztosítja mérőórával felszerelt radiátorokon keresztül.

Tárolásra egy kis pincerekesz áll rendelkezésre. Gépkocsija parkolására a társasház előtt lévő díjmentes parkolóban van lehetőség.

A környék infrastruktúrája kiváló a közelben megtalálható óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárló központ és a belváros is egy kis sétával is megközelíthető.

Amennyiben felkeltette figyelmét ez nagyszerű helyen lévő és kiváló adottságokkal rendelkező lakás akkor további információért és megtekintésért keressen a megadott elérhetőségeimen.

Az ingatlan per, teher és igénymentes, gyorsan birtokba vehető.

Az ingatlan értékesítését a Tulajdonos kizárólag a Borostyán Ingatlan Irodára bízta.

Barátság utcában 1 + 2 fél szobás lakás eladó

Paraméterek:

Település: Szombathely
Alapterület: 58 nm
Emelet: Magasföldszint
Szoba: 3
Állapot:
Kapcsolattartó: Doncsecz Judit
Telefonszám: 0630/173-8767

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
X

Kereső


Borostyán Ingatlan - Magyar