X

Kereső


Kapcsolat

Borostyán Ingatlan

Cím: 9700 Szombathely
Telefon:
36301738767
E-mail:
borostyaningatlan@gmail.com


Felújítandó 2 szobás lakás eladó

Ár: 24 000 000 Ft

Szombathely Derkovits városrészén, a Paragvári utcában ajánlom figyelmébe ezt az eladósorba került felújítandó, 52 nm-es téglaépítésű, alacsony rezsivel rendelkező másfél szobás lakást.

Az ingatlan egy külső szigeteléssel rendelkező 20 lakásos társasház első emeletén helyezkedik el. Elrendezése kiváló: 2 külön bejáratú szoba – a nagyobbik szoba erkélykapcsolatos– konyha, étkező, kamra, fürdőszoba és előszoba került kialakításra.

Az ingatlan meleg víz ellátását gázbojler biztosítja, míg az otthon melegéről gázkonvektorok gondoskodnak.

Tárolásra egy kis pincerekesz áll rendelkezésre. Gépkocsi parkolására a társasház előtt lévő díjmentes parkolóban van lehetőség.

A környék infrastruktúrája kiváló, a közelben megtalálható óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárló központ ….

A város kedvelt részén lehet Öné ez az ingatlan melyet akár pár héten belül birtokba is vehet. Gyorsan birtokba vehető, per,- teher és igénymentes lakás.

Amennyiben felkeltette figyelmét ez nagyszerű helyen lévő és kiváló adottságokkal rendelkező lakás akkor további információért és megtekintésért keressen a megadott elérhetőségeimen.

Az ingatlan értékesítését a Tulajdonos kizárólag a Borostyán Irodára bízta.

Felújítandó 2 szobás lakás eladó

Paraméterek:

Település: Szombathely
Alapterület: 52 nm
Emelet: 1
Szoba: 2
Állapot: Felújítandó
Kapcsolattartó: Doncsecz Judit
Telefonszám: 0630/173-8767

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
X

Kereső


Borostyán Ingatlan - Magyar