X

Kereső


Kapcsolat

Borostyán Ingatlan

Cím: 9700 Szombathely
Telefon:
36301738767
E-mail:
borostyaningatlan@gmail.com


Felújított tégla építésű lakás a 2. emeleten

Szombathelyen a Szűrcsapó utcában ajánlom figyelmébe ezt az eladó sorba került napfényes 55 nm-es, teljes körűen felújított  tégla építésű, 2 szobás társasházi lakást.

Az ingatlan egy külső szigeteléssel rendelkező 14 lakásos társasház 2. emeletén helyezkedik el. Elrendezése kiváló: 2 nagy méretű szoba – a nagyobbik erkélykapcsolatos – konyha, fürdőszoba és előszoba került kialakításra.

A társasházi lakás az elmúlt években történt felújításoknak köszönhetően modernizálódott. A vízvezetékek és a villanyhálózat korszerűsítése mellett a fürdőszobában egy elektromos törölközőszárítós radiátor is felszerelésre került, s ezzel egy időben a fürdőszoba korszerűsítése is megtörtént. Redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt műanyag nyílászárók valamint a bejárati és a beltéri ajtók cseréjére is sor került. A szobákban szalag parketta míg a többi helyiségben modern, ízléses járólapok kerültek lehelyezésre.

Az ingatlan meleg víz ellátását Bosch átfolyós vízmelegítő biztosítja, míg az otthon melegéről a folyamatosan karbantartott gázkonvektorok gondoskodnak.

Tárolásra egy kis pincerekesz áll rendelkezésre, továbbá a lépcsőházban közös használatban lévő kerékpár,- és babakocsi tároló is található.

Gépkocsija parkolására a társasház előtt lévő díjmentes parkolóban van lehetőség.

A környék infrastruktúrája kiváló, a közelben megtalálható óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárló központ és a belváros is egy kis sétával megközelíthető.


A város kedvelt részén lehet Öné ez az ingatlan, melyet akár rövid időn belül birtokba is vehet, gyorsan költözhető úgy, hogy költeni sem kell rá!

Amennyiben felkeltette figyelmét ez a nagyszerű adottságokkal rendelkező társasházi lakás keressen a megadott elérhetőségeimen.

Az ingatlan érétékesítését a tulajdonos kizárólag a Borostyán Ingatlan Irodára bízta.

Felújított tégla építésű lakás a 2. emeleten

Paraméterek:

Település: Szombathely
Alapterület: 55 nm
Emelet: 2
Szoba: 2
Állapot: Felújított
Kapcsolattartó: Doncsecz Judit
Telefonszám: 0630/173-8767

Ár: 20 900 000 Ft

Kapcsolódó galériaVissza az előző oldalra!
X

Kereső


Borostyán Ingatlan - Magyar