X

Kereső


Kapcsolat

Borostyán Ingatlan

Cím: 9700 Szombathely
Telefon: 36301738767
E-mail: borostyaningatlan@gmail.com


Fiatalos, egyedi elrendezésű 3 szintes lakás

Szombathelyen a Szelestey László utcában ajánlom figyelmébe ezt a 97 nm-es földszinti, egyedi kialakítású 3 szintes, dupla galériás társasházi lakást!

A fiatalos, modern tégla építésű lakás 2001-ben teljes körű átváltozáson esett át, különleges építészeti megoldásokkal rendelkezik. Rendkívül jó belső elosztásának köszönhetően nappali, 1 szoba, 2 galériás hálófülke, konyha-étkező, 2 fürdőszoba is helyet kapott.
A tágas konyha-étkező a szuterénben kapott helyet, a szuterénbe egy egyedi tervezésű csigalépcsőn mehetünk le. A méretre készült, beépített gépekkel felszerelt, színvilágban gazdag konyhabútor megfelelően tükrözi a lakás fiatalos hangulatát. A konyha szellőzését szellőzőnyílások biztosítják.
A földszinten egy tágas, jól bútorozható nappali és a zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba található melynek természetes fényvilága üveg téglákkal biztosított. A padozatban elhelyezett üvegtáblán keresztül lehetőség van a nagyobb konyhai berendezések lepakolására.
A földszintről egy csigalépcsőn keresztül érünk fel a galériára ahol egy kisebb méretű hálófülke és tároló rész található. Innen egy falépcső vezet fel az emeletre ahol erkélykapcsolattal rendelkező szoba, fürdőkáddal felszerelt fürdős valamint egy tároló helyiség található ahonnét a legfelső galériás hálófülkébe lehet felmenni.

A nem mindennapi elrendezésű társasházi lakás fűtését gáz-cirkós kazán biztosítja, a fűtés leadás lapradiátorokon keresztül történik.

Gépkocsija tárolására a lakáshoz tartozó ingyenes parkolóban van lehetőség.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez az egyedi elrendezési társasházi lakás keressen a megadott a megadott elérhetőségeimen.

Fiatalos, egyedi elrendezésű 3 szintes lakás + 1

Paraméterek:

Szobák száma: 3
Település: Szombathely
Alapterület: 97 nm

Ár: 19 900 000 Ft

Kapcsolódó galériaVissza az előző oldalra!
X

Kereső


Borostyán Ingatlan - Magyar