X

Kereső


Kapcsolat

Borostyán Ingatlan

Cím: 9700 Szombathely
Telefon:
36301738767
E-mail:
borostyaningatlan@gmail.com


Földszinti. 2 szobás lakás eladó

Ár: 31 900 000 Ft

Szombathely Derkovits városrészén – a Rohonci úton ajánlom figyelmébe ezt az eladó sorba került napfényes 55 nm-es, teljes körűen felújított, erkélyes, 2 szobás társasházi lakást.

Az ingatlan egy külső szigeteléssel rendelkező kilencemeletes társasház fölszintjén helyezkedik el. Kiváló elrendezésének köszönhetően kettő külön bejárattal rendelkező szoba, konyha, fürdőszoba, külön mellékhelyiség, közlekedő került kialakításra.
A lakásban az elmúlt pár évben műszaki és esztétikai felújítások során megtörtént az elektromos hálózat valamint a víz vezetékek továbbá a radiátorok cseréje, a bejárati és a beltéri ajtók cseréje ( a fürdőszoba ajtón kívül ),  a szobákban laminált parketta míg a többi helyiségben modern járólap került lehelyezésre. A fürdőszoba modernizálása mellett a konyha is megújult, méretre készült konyhabútor került behelyezésre.
Az ingatlan fűtését a Távhő biztosítja költség megosztóval felszerelt lapradiátorokon keresztül.

Tárolásra egy nagyobb pincerekesz áll rendelkezésre.
Gépkocsija parkolására a társasház környékén díjmentes parkolóban van lehetőség.

A környék infrastruktúrája kiváló a közelben megtalálható óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárló központ és a belváros is egy kis sétával is megközelíthető.


Amennyiben felkeltette figyelmét ez nagyszerű helyen lévő és kiváló adottságokkal rendelkező lakás akkor további információkért és megtekintésért keressen a megadott elérhetőségeimen.

Földszinti. 2 szobás lakás eladó

Paraméterek:

Település: Szombathely
Alapterület: 55 nm
Emelet: Földszint
Szoba: 2
Állapot: Felújított
Kapcsolattartó: Doncsecz Judit
Telefonszám: 0630/173-8767

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
X

Kereső


Borostyán Ingatlan - Magyar