X

Kereső


Kapcsolat

Borostyán Ingatlan

Cím: 9700 Szombathely
Telefon: 36301738767
E-mail: borostyaningatlan@gmail.com


Ide csak költöznie kell!!!

Szombathelyen a Károly Róbert utcában ajánlom figyelmébe ezt az eladó sorba került napfényes 52 nm-es, teljes körűen felújított  tégla építésű 2 szobás társasházi lakást.

Az ingatlan egy külső szigeteléssel rendelkező 15 lakásos társasház 4 emeletén helyezkedik el. Elrendezése kiváló: 2 külön bejáratú szoba – a nagyobbik erkélykapcsolatos – konyha, sarokkádas fürdőszoba, külön mellékhelyiség és előszoba került kialakításra.

A műszaki és esztétikai felújítások során redőnnyel felszerelt műanyag nyílászárók behelyezése megtörtént, a vízvezetékek és a villanyhálózat korszerűsítése mellett a fürdőszobában egy elektromos törölközőszárítós radiátor is felszerelésre került. Ezzel egy időben a szobákban szalagparketta,míg a többi helyiségben ízléses, modern járólapok kerültek lehelyezésre.

Az ingatlan meleg víz ellátását gázbojler biztosítja, míg az otthon melegéről a folyamatosan karbantartott gázkonvektorok gondoskodnak.

Tárolásra egy kis pincerekesz áll rendelkezésre, továbbá a lépcsőházban közös használatban lévő kerékpár,- és babakocsi tároló is található.

Gépkocsija parkolására a társasház előtt lévő díjmentes parkolóban van lehetőség.

A környék infrastruktúrája kiváló a közelben megtalálható óvoda, iskola, orvosi rendelő, gyógyszertár, bevásárló központ és a belváros is egy kis sétával is megközelíthető.

Amennyiben felkeltette figyelmét ez nagyszerű helyen lévő és kiváló adottságokkal rendelkező lakás akkor további információért és megtekintésért keressen a megadott elérhetőségeimen.

Ide csak költöznie kell!!!

Paraméterek:

Település: Szombathely
Alapterület: 52 nm
Emelet: 4
Szoba: 2
Állapot: Felújított
Kapcsolattartó: Poór Judit
Telefonszám: 0630/173-8767

Ár: 18 400 000 Ft

Kapcsolódó galériaVissza az előző oldalra!
X

Kereső


Borostyán Ingatlan - Magyar