X

Kereső


Kapcsolat

Borostyán Ingatlan

Cím: 9700 Szombathely
Telefon: 36301738767
E-mail: borostyaningatlan@gmail.com


Kiváló elrendezésű 3 szobás lakás eladó

Szombathelyen a Derkovits városrészen a Rohonci úton ajánlom figyelmébe ezt az eladó sorba került negyedik emeleti, 3 szobás qutinor építésű, erkély kapcsolatos társasházi lakást.

A részben felújított 64 nm-es, kiváló elrendezésű lakásban 3 külön bejárattal rendelkező szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, mellékhelyiség és előszoba található.  Felújítása során az egyik nagyszobában műanyag nyílászárók behelyezése megtörtént, a bejárati ajtó és kettő beltéri ajtó cseréjére is sor került. A szobákban szalagparketta, míg a többi helyiségben járólap került lehelyezésre. Modernizációja során a fürdőszoba és a mellékhelyiség is megújult – ennél a kettő helyiségnél modern tolóajtó került berakásra.

A lakás melegvíz ellátásáról és fűtéséről a távhő gondoskodik, a radiátorok egyedi mérőórával felszereltek.

Tárolásra az emeleten elhelyezkedő tárolóban van lehetőség. Parkolásra a ház mellett található parkoló áll rendelkezésre mely díjmentes.

A környék infrastruktúrája kiváló, hiszen a közelben pár perces sétával minden elérhető ami a napi életvitelhez elengedhetetlen. A közelben óvoda, iskola, játszótér, orvosi rendelő, gyógyszertár valamint több kereskedelmi üzlet is megtalálható.

További információkért és megtekintésért keressen a megadott elérhetőségeimen.

Kiváló elrendezésű 3 szobás lakás eladó

Paraméterek:

Település: Szombathely
Alapterület: 64 nm
Emelet: 4
Szoba: 3
Állapot:
Kapcsolattartó: Poór Judit
Telefonszám: 0630/173-8767

Ár: 17 400 000 Ft

Kapcsolódó galériaVissza az előző oldalra!
X

Kereső


Borostyán Ingatlan - Magyar