X

Kereső


Kapcsolat

Borostyán Ingatlan

Cím: 9700 Szombathely
Telefon: 36301738767
E-mail: borostyaningatlan@gmail.com


Modern elegancia - kényelmes otthon

Szombathely belvárosában kiváló statikai állapotú polgári társasház második emeletén elhelyezkedő 74 nm-es, amerikai konyhás - nappali + 2 szobás, nagy belső terekkel rendelkező lakást eladó.
A kiváló elrendezésű lakásban amerikai konyha nappali, kamra, 2 külön bejáratú szoba, zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba, mellékhelység és egy tágas előtér található.
A társasházi lakás műszaki és esztétikai szempontból is teljes körű felújításon esett át 2018-ban, melynek során a víz,- és villanyvezetékek cseréje mellett a fűtés korszerűsítése se maradt el. Jelenleg gázkonvektor biztosítja a lakásban a fűtést, azonban a tavalyi évben elvégzett munkálatok során kondenzációs kazán beüzemelésére is van lehetőség.
Az ingatlan felújítása során minőségi anyagok kerültek beépítésre, esztétikai és kényelmi szempontból is minden igényt kielégítő modern, ízléses életteret biztosítva lakóinak.
Tárolásra egy nagy, 15 nm-es pince tartozik a lakáshoz ahol nem napi használatos személyes dolgait is biztonságba tudhatja.
Amennyiben szeretne a belvárosban egy minőségi, tágas otthon akkor keressen megtekintésért a megadott elérhetőségeimen.

Modern elegancia - kényelmes otthon + 1

Paraméterek:

Település: Szombathely
Alapterület: 74 nm

Ár: 23 500 000 Ft

Kapcsolódó galériaVissza az előző oldalra!
X

Kereső


Borostyán Ingatlan - Magyar