X

Kereső


Kapcsolat

Borostyán Ingatlan

Cím: 9700 Szombathely
Telefon:
36301738767
E-mail:
borostyaningatlan@gmail.com


Alsóújlakon 121 nm-es ház eladó

Ár: 23 000 000 Ft

Alsóújlak csendes kis utcájában került eladó sorba ez kiváló tér elrendezésű, 121 nm-es tégla építésű családi ház, mely 3852 nm-es telken helyezkedik el.

Az eredetileg 2 szobás családi ház bővítése 2006-ban valósult meg Porotherm tégla falazattal, - mely szigetelést is kapott - ezáltal 121 nm-en lett a lakótér kialakítva. Jelenleg 4 külön bejárattal rendelkező szoba / a nappali kettéválasztásával alakítottak ki két szobát ami vissza állítható /, konyha – étkező, kis gardrób, fürdőkáddal és zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba és mellékhelyiség került kialakításra.

A ház fűtéséről kettős fűtésrendszer gondoskodik – gázkazán és vegyes tüzelésű kazán. A gázkazán modernizációja esedékes, míg a vegyes tüzelésű kazán kiváló állapotban van, jelenlegi tulajdonosa ezt használja a ház fűtésére. Az ingatlanban az ipari áram is bevezetésre került.

A felső szint beépítésére is van lehetőség, ott további 47 nm beépíthető melyhez tervrajz is rendelkezésre áll.

A szerkezetileg jó állapotú családi ház jelenleg is lakható, ám a felújítási munkálatok igény szerint esedékessé váltak ami által egy modern, minden igényt kielégítő otthon varázsolható belőle.

Az udvaron elhelyezkedő garázsban autóját is biztonságban tudhatja valamint melléképület is rendelkezésre áll. az udvaron fúrt kút is található.

Méretéből adódóan tökéletes választás nagycsaládosoknak vagy akár két generáció számára is ez a rengeteg lehetőséget magában rejtő családi ház.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kitűnő adottságú családi ház akkor további információért és megtekintésért keressen a megadott elérhetőségeimen.

Alsóújlakon 121 nm-es ház eladó

Paraméterek:

Település: Alsóújlak
Telek terület: 3852 nm
Alapterület: 121 nm
Szoba: 4
Állapot: Közepes
Kapcsolattartó: Doncsecz Judit
Telefonszám: 0630/173-8767

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
X

Kereső


Borostyán Ingatlan - Magyar