X

Kereső


Kapcsolat

Borostyán Ingatlan

Cím: 9700 Szombathely
Telefon: 36301738767
E-mail: borostyaningatlan@gmail.com


Oladi városrészen 2 szoba - hallos lakás eladó

Szombathely  oladi városrészén, a Kodály Zoltán utcában kínálom eladásra ezt az 55 nm-es, 2 szoba – hallos, erkély kapcsolatos, klímával felszerelt  panel lakást.

A társasházi lakás négy emeletes épület első emeletén helyezkedik el, kelet – nyugati tájolású. Tulajdonosai az elmúlt években folyamatosan korszerűsítették a lakást, melynek keretében beépítésre kerültek a műanyag nyílászárók – redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelve, valamint az 5 pontos biztonsági zárral rendelkező bejárati ajtó és a beltéri ajtók.  Az ingatlanban részlegesen cserélve lett az elektromos vezeték és víz vezeték is. A régi radiátorok helyett termosztatikus szeleppel ellátott lapradiátorok kerültek felhelyezésre, melyek minden helyiségben szabályozhatók.  A fürdőszoba felújítása sem maradt el, modern, ízléses külsőt kapott, ezzel egy időben a burkolatok cseréje az összes helyiségben megtörtént.

A társasházi lakás fűtését a Távhő biztosítja a hideg téli hónapokban, a meleg víz ellátását egy 80 literes villany bojler, sütés-főzésre villanytűzhely áll rendelkezésre.

A társasház külső szigetelése megtörtént.

Tárolásra egy kis pincerekeszben van lehetőség, továbbá egy közös használatban lévő kerékpár tároló és babakocsi tároló is található a lépcsőházban.

Amennyiben felkeltette figyelmét ez a kiváló elhelyezkedésű felújított lakás akkor keressen a megadott elérhetőségeimen.

Oladi városrészen 2 szoba - hallos lakás eladó

Paraméterek:

Település: Szombathely
Alapterület: 55 nm
Emelet: 1
Szoba: 2
Állapot: Felújított
Kapcsolattartó: Poór Judit
Telefonszám: 0630/173-8767

Ár: 18 900 000 Ft

Kapcsolódó galériaVissza az előző oldalra!
X

Kereső


Borostyán Ingatlan - Magyar