X

Kereső


Kapcsolat

Borostyán Ingatlan

Cím: 9700 Szombathely
Telefon:
36301738767
E-mail:
borostyaningatlan@gmail.com


Sárváron 106 nm-es sorházi lakás eladó

Sárvár kertvárosi részen ajánlom figyelmébe ezt az eladósorba került felújított, 106 nm-es, nappali + 2 szobás, kis előkerttel rendelkező sorházi lakást dupla garázzsal.

Az ingatlan 2007-ben történt felújításakor megtörtént a víz, - és a villanyvezetékek cseréje, hőszigetelt redőnnyel felszerelt fa nyílászárók behelyezése, a bejárati ajtó és a beltéri ajtók cseréje. A fűtésről egy 2008-ban vásárolt Vaillant turbós gázkazán gondoskodik, a hőleadás lapradiátorokon keresztül történik. A melegvizet pedig egy120 literes Hajdú villanybojler szolgáltatja az ingatlanban.

A kétszintes sorházi lakáson belül az alsó szinten található a nappali, konyha – étkező és egy  zuhanyzó + mellékhelyiség.  A terasz beépítése során egy hangulatos télikert került kialakításra.

Az emeleti szinten 2 külön bejárattal rendelkező szoba – az egyik szoba erkélykapcsolatos, fürdőszoba és egy dolgozósarok került kialakításra.

A sorházi lakás udvarára kapun keresztül lehet bejutni ahol térkövezett udvaron helyezkedik el a kettő autó számára alkalmas dupla garázs.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló elosztású ingatlan, alacsony fenntartású sorházi lakás akkor további információért és megtekintésért keressen a megadott elérhetőségeimen.

Sárváron 106 nm-es sorházi lakás eladó

Paraméterek:

Település: Sárvár
Alapterület: 106 nm
Szoba: 3
Állapot: Felújított
Kapcsolattartó: Doncsecz Judit
Telefonszám: 0630/173-8767

Ár: 31 500 000 Ft

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
X

Kereső


Borostyán Ingatlan - Magyar