X

Kereső


Kapcsolat

Borostyán Ingatlan

Cím: 9700 Szombathely
Telefon:
36301738767
E-mail:
borostyaningatlan@gmail.com


Családi ház eladó a Kórház közelében

Szombathelyen a kórház közelében, egy csendes kis utcában került eladó sorba ez az 556 nm-es parkosított telken elhelyezkedő, kétszintes 200 nm-es, 5 szobás családi ház.
A családi ház felújítási munkálatai során megtörtént a villanyvezetékek részleges cseréje, redőnnyel felszerelt hőszigetelt műanyag nyílászárók beépítése valamint a tető cseréje is megvalósult. A munkálatok alatt kiépítésre került az elektromos kapu és a szauna beépítése valamint a klíma rendszer beszerelése is.

Az otthon melegéről kettő fűtési rendszer is gondoskodik mely az udvaron található kis melléképületben került elhelyezésre: egy gázkazán, egy vegyes tüzelésű kazán is rendelkezésre áll.
A napfényes, kiváló elrendezésű ingatlan alsó szuterénos,100 nm-es lakószintjén 2 külön bejárattal rendelkező szoba, konyha, fürdőszoba, előszoba és mellékhelyiség található. Ezen a szinten került beépítésre a szauna. A felső 100 nm-es lakrészben került kialakításra 3 külön bejárattal rendelkező szoba, konyha, étkező, fürdőszoba és egy kis fedett terasz.

Gépkocsi parkolására az udvaron található garázsban lehetőség.


Az intim, zárt udvar kitűnő lehetőséget biztosít a családi kikapcsolódásra.

Ajánlom az ingatlant a belváros közelségét keresőknek, két generációs családnak és több gyermekes családnak is egyaránt kiváló választás központi ám mégis csendes elhelyezkedése miatt.
További információért és megtekintésért keressen a megadott elérhetőségeimen.

Családi ház eladó a Kórház közelében

Paraméterek:

Település: Szombathely
Telek terület: 556 nm
Alapterület: 200 nm
Szoba: 5
Állapot:
Kapcsolattartó: Doncsecz Judit
Telefonszám: 0630/173-8767

Ár: 48 000 000 Ft

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
X

Kereső


Borostyán Ingatlan - Magyar