X

Kereső


Kapcsolat

Borostyán Ingatlan

Cím: 9700 Szombathely
Telefon: 36301738767
E-mail: borostyaningatlan@gmail.com


Társasház 2 lakással és üzlethelyiséggel együtt eladó!

Szombathelyen a belváros közelében, a kórház környékén került eladósorba ez a kiváló adottságokkal rendelkező 2 lakásos társasház üzlethelyiséggel együtt!!!

A tégla építésű társasház 330 nm-es telken helyezkedik el, kettő - 2 szintes lakás és egy kettő szinten elhelyezkedő üzlethelyiség található bent. A társasházon belül az ingatlan albetétekre van osztva, társasházi alapító okirattal rendelkezik. Az egyes ingatlanok külön mérőórával felszereltek és külön bejárattal rendelkeznek. Fűtésre gázkazán áll rendelkezésre, továbbá puffer tartállyal összekötött faelgázosító kazán is behelyezésre került.

A társasházban az alábbi ingatlanok kerültek kialakításra:

1. lakás: 117 nm-es, alsó szint 56,5 nm – felső szint 60.5 nm.

Az alsó szinten került kialakításra 1 nagyméretű szoba, konyha kamra kapcsolattal, előtér, szélfogó és egy fedett tornác. Felső szinten 3 szoba, zuhanyzós fürdőszoba mellékhelyiséggel együtt és az előtér található.

2. lakás: 121 nm-es, alsó szint 65 nm – felső szint 56 nm.

Az alsó szinten került kialakításra 1 nagyméretű szoba, konyha, kamra, étkező, zuhanyzós fürdőszoba és a tornác. Felső szinten 3 szoba, fürdőkádas fürdőszoba mellékhelyiséggel és az előtér található.

3. Üzlethelyiség: 90 nm – mely kettő szinten helyezkedik el. Az üzlethelyiség 1994-ben épült a kettő lakásos társasházhoz.

Jelenleg kettő albetétre van osztva viszont tulajdonosa összenyitotta a kettő külön bejáratú üzlethelyiséget ezáltal az alsó szinten 47 nm, a felső szinten 43 nm alapterülettel rendelkezik.

Az alsó szinten kereskedelmi tevékenységre alkalmas üzlethelyiség található, míg a felső szint műhelyként funkcionált. Itt fent található egy kis konyharész, fürdőszoba zuhanyzóval felszerelve, mellékhelyiség és a műhelyként működő nagyobb méretű szoba ahol leválasztásra került egy kisebb rész mely hangszigeteléssel ellátott. Az üzlethelyiség klímával felszerelt.

A társasház közelében igény szerint dupla garázs megvásárlására is van lehetőség, aminek értéke plusz 5 M Ft.

Családi vállalkozásnak és befektetésnek is kimondottan ajánlom központi elhelyezkedése miatt, gyalogosan és gépjárművel is könnyen megközelíthető.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez nagyszerű helyen lévő és kiváló adottságokkal rendelkező ingatlan akkor további információért és megtekintésért keressen a megadott elérhetőségeimen.

Az ingatlan értékesítését a tulajdonos kizárólag a Borostyán Ingatlan Irodára bízta.

Társasház 2 lakással és üzlethelyiséggel együtt eladó!

Paraméterek:

Település: Szombathely
Telek terület: 330 nm
Alapterület: 328 nm
Szoba: 8
Állapot:
Kapcsolattartó: Poór Judit
Telefonszám: 0630/173-8767

Ár: 53 900 000 Ft

Kapcsolódó galériaVissza az előző oldalra!
X

Kereső


Borostyán Ingatlan - Magyar