X

Kereső


Kapcsolat

Borostyán Ingatlan

Cím: 9700 Szombathely
Telefon:
36301738767
E-mail:
borostyaningatlan@gmail.com


Bő, vendéglátó - étterem eladó

Ár: 37 990 000 Ft

Kiváló befektetési lehetőség! Vendéglátó egység eladó!

Büktől 3 kilométerre településén került eladósorba egy teljeskörű felújítást igénylő melegkonyhával rendelkező étterem, vendéglátó egység mely jelenleg zárva tart.

Az épület kb. 100 évvel ezelőtt épült polgári család lakóházaként. Az épület funkciója és belső elrendezése többször megváltozott. Jelenlegi kialakítását és funkcióját 1995-ben érte el. A vendéglő 359 négyzetméter alapterületű, jól tagolt, összenyitható helyiségekből áll.

A vendéglőbe belépve a söntés az első tér, bal oldali részen a presszó míg jobb oldali részen az éttermi rész található. A presszóhoz tartozik egy női-férfi WC helyiség, takarítószer tároló, fagylalt készítő egy tárolóval valamint fekete mosogató, a söntés mögötti részen egy külön fagylaltos fehéredény mosogató. Az italraktár mindkét mind két fogyasztótérből és a söntésből is elérhető. Az éttermi részhez közvetve kapcsolódik egy 12 személyes kis különterem melyekhez mellékhelyiségek tartoznak. Az udvari szárny folyosóján került kialakításra egy öltöző mely a felszolgáló utat választja el a gazdasági bejárat előterétől. A konyha és a kiszolgáló helyiségei, az előkészítők, raktárak és a mosogatók az udvari szárnyban kerültek kialakításra.

A berendezés és a felszerelés külön megegyezés tárgyát képezi.

Gépkocsik parkolására az utcán kialakított 8 darab parkolóban van lehetőség, további parkolóhelyek kialakítása az udvaron lehetséges.

Egyéb vállalkozás részére is alkalmas lehet. Akár szépségszalon, edzőterem, vagy egészségügyi szolgáltatás számára is átalakítható.

További információért és megtekintésért keressen a megadott elérhetőségeimen.

Az ingatlan értékesítését a Tulajdonos kizárólag a Borostyán Ingatlan Irodára bízta.

Bő, vendéglátó - étterem eladó

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
X

Kereső


Borostyán Ingatlan - Magyar