X

Kereső


Kapcsolat

Borostyán Ingatlan

Cím: 9700 Szombathely
Telefon:
36301738767
E-mail:
borostyaningatlan@gmail.com


Családi ház eladó Toronyban

Szombathelytől 10 km-re Toronyban került eladó sorba egy 90 nm-es 2 szobás tégla építésű családi ház, mely 1525 nm-es telken helyezkedik el. A telek szélessége 17 méter.

Az ingatlan igény,- és elképzelés szerint felújításra, modernizálásra szorul, szerkezetileg jó állapotban van. Jelenleg 2 külön bejárattal rendelkező szoba, konyha, kamra, fürdőszoba és hosszú beépített tornác található bent. A padlásra a házon belül lehet felmenni, a födém stukatúros.

A családi ház fűtését jelenleg gázkonvektorok és kettő cserépkályha biztosítja. A szobákban a hajópadlóra szőnyegpadló került lehelyezésre, a többi helyiség járólap borítással rendelkezik. A házban minden helyiségben régi típusú fa nyílászárók vannak.

A házhoz hozzáépülésre került egy alá pincézett kisebb melléképület is mely alkalmas a kerti szerszámok tárolására. A házhoz tartozó telken kút is található mely működőképes, valamint elképzelés alapján ki lehet alakítani egy kellemes teraszt, virág/zöldség ágyásokat, vagy gépkocsi beállót.

Kedvelt településen Szombathely és az ausztriai határhoz közel Öné lehet ez az ingatlan, mely a fent leírtaknak megfelelően felújítandó, mégis nagyszerű ajánlat figyelembe véve a telek méretét is.
A településen infrastruktúrája kiváló hiszen minden közel van, bolt, óvoda, iskola, orvosi rendelő.
 

Higgye el, érdemes megnéznie! További információért és megtekintésért keressen a megadott elérhetőségeimen.

Az ingatlan értékesítését a tulajdonos kizárólag a Borostyán Ingatlan Irodára bízta.

Családi ház eladó Toronyban

Paraméterek:

Település: Torony
Telek terület: 1525 nm
Alapterület: 90 nm
Szoba: 2
Állapot: Felújítandó
Kapcsolattartó: Doncsecz Judit
Telefonszám: 0630/173-8767

Ár: 14 900 000 Ft

Kapcsolódó galériaVissza az előző oldalra!
X

Kereső


Borostyán Ingatlan - Magyar