X

Kereső


Kapcsolat

Borostyán Ingatlan

Cím: 9700 Szombathely
Telefon:
36301738767
E-mail:
borostyaningatlan@gmail.com


Exluzív rönkház természetre vágyóknak!

Ár: 59 900 000 Ft

EXLUZÍV RÖNKHÁZ A TERMÉSZETRE VÁGYÓKNAK!

Vas megye, csendes kis településén, Söptén kínálok eladásra egy 136 nm-es, 2 szintes, egy légtérrel rendelkező RÖNKFÁBÓL ÉPÜLT önálló családi házat mely 1898 nm-es telken helyezkedik el.

Az ingatlan melegéről az egész házban egy 14 KW-os Pellet kazán gondoskodik, melegvíz ellátását pedig egy Ariston villanybojler szolgáltatja. A 2018-ben épült családi ház egyedileg lett tervezve, az alsó és a felső szint egy légtérben található. Házon belül értéket növel a rusztikus stílusú beépített konyhabútor, a fából készült nyílászárók. A ház 72,43 nm-es alsó szintjén egy kényelmes méretű konyha, étkező, nappali sarok, háztartási helyiség,  vendég mosdó és a fürdőszoba található. Az étkező helyiségből nyílik egy 19 nm – es terasz, ami kellemes kikapcsolódást biztosít.  Az egyedi falépcsőn felérve bruttó 63,50 nm -melynek hasznos alapterülete - 30,73 nm-en tágas tetőtér található, ami alkalmas két külön bejárattal rendelkező szoba kialakítására is.

A rönkház beton alapokon fekszik, a teherhordó falak 22 cm átmérőjű fenyő farönk, a falszerkezetek alatt modifikált bitumenes vastaglemez szigetelés, belső válaszfalak kerámiatégla rendszerűek, padozatban 15 cm lépésálló szigetelés.

A ház mögött kapott helyet a 2 autó számára épített 42 nm - es garázs is ahol gépkocsiját biztonságban tudhatja.

A gondozott telken rengeteg termő gyümölcsfa található, valamint egy kis épület is ahol a kertben használt szerszámokat praktikusan lehet tárolni.

Amennyiben felkeltette figyelmét ez az egyedi és ízléses rönkház, akkor további információért és megtekintésért keressen a megadott elérhetőségeimen.

Az ingatlan értékesítését a Tulajdonos kizárólag a Borostyán Ingatlan Irodára Bízta.

Exluzív rönkház természetre vágyóknak!

Paraméterek:

Település: Söpte
Telek terület: 1898 nm
Alapterület: 136 nm
Állapot: Újszerű
Kapcsolattartó: Doncsecz Judit
Telefonszám: 0630/173-8767

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
X

Kereső


Borostyán Ingatlan - Magyar