X

Kereső


Kapcsolat

Borostyán Ingatlan

Cím: 9700 Szombathely
Telefon:
36301738767
E-mail:
borostyaningatlan@gmail.com


Gasztonyban 2 szobás családi ház eladó

Körmendtől 15 km-re - Gasztonyban ajánlom figyelmébe ezt az eladó sorba került 2909 nm-es telken elhelyezkedő, belül szépen felújított, napfényes, 93 nm-es 2 szobás családi házat.

A csendes kis utcában elhelyezkedő egyszintes családi ház 2006-ban került átépítésre és felújításra. A munkálatok során megvalósult az elektromos vezetékek, a vízvezetékek cseréje, tető felújítása, nagy méretű fürdőszoba kialakítása, beltéri és bejárati ajtó cseréje. Ezzel egy időben a fűtésrendszer korszerűsítésére is sor került, Saunier Duval gáz-cirkós kazán biztosítja ház fűtését, a hő leadás lapradiátorokon keresztül történik. A konyhába egy gyönyörű, egyedi cserépkályha behelyezése is megvalósult. A szobákban szalagparketta, míg a többi helyiségekben járólap lehelyezése is megtörtént. A bejárati ajtónál egy 10 nm-es fedett terasz felépítése is megtörtént.

A rendkívül barátságos és praktikus elrendezésű ingatlanba  a lakótérben 2 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, közlekedő és mellékhelyiség került kialakításra. A 93 nm-es főépület folytátásában kettő helyiségből álló nyárikonyha – tároló is található valamint egy 30 nm-es garázs is helyett kapott.

Az udvaron egy nagy méretű pajta is található ami további tárolási lehetőséget is biztosít.

További információért és megtekintésért keressen a megadott elérhetőségeimen.

Az ingatlan értékesítését a tulajdonos kizárólag a Borostyán Ingatlan Irodára bízta.

Gasztonyban 2 szobás családi ház eladó

Paraméterek:

Település: Gasztony
Telek terület: 2909 nm
Alapterület: 93 nm
Szoba: 2
Állapot:
Kapcsolattartó: Doncsecz Judit

Ár: 16 500 000 Ft

Csatolt fájl(ok)

7415f23c.png   [1098,71KB]

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
X

Kereső


Borostyán Ingatlan - Magyar