X

Kereső


Kapcsolat

Borostyán Ingatlan

Cím: 9700 Szombathely
Telefon:
36301738767
E-mail:
borostyaningatlan@gmail.com


Gasztonyban 2 szobás családi ház eladó

Ár: 16 500 000 Ft

Körmendtől 15 km-re - Gasztonyban ajánlom figyelmébe ezt az eladó sorba került 2909 nm-es telken elhelyezkedő, belül szépen felújított, napfényes, 93 nm-es 2 szobás családi házat.

A csendes kis utcában elhelyezkedő egyszintes családi ház 2006-ban került átépítésre és felújításra. A munkálatok során megvalósult az elektromos vezetékek, a vízvezetékek cseréje, tető felújítása, nagy méretű fürdőszoba kialakítása, beltéri és bejárati ajtó cseréje. Ezzel egy időben a fűtésrendszer korszerűsítésére is sor került, Saunier Duval gáz-cirkós kazán biztosítja ház fűtését, a hő leadás lapradiátorokon keresztül történik. A konyhába egy gyönyörű, egyedi cserépkályha behelyezése is megvalósult. A szobákban szalagparketta, míg a többi helyiségekben járólap lehelyezése is megtörtént. A bejárati ajtónál egy 10 nm-es fedett terasz felépítése is megtörtént.

A rendkívül barátságos és praktikus elrendezésű ingatlanba  a lakótérben 2 szoba, konyha, kamra, fürdőszoba, közlekedő és mellékhelyiség került kialakításra. A 93 nm-es főépület folytátásában kettő helyiségből álló nyárikonyha – tároló is található valamint egy 30 nm-es garázs is helyett kapott.

Az udvaron egy nagy méretű pajta is található ami további tárolási lehetőséget is biztosít.

Az ingatlan nagyvizi mederben való elhelyezkedése miatt kizárólag készpénzzel megvásárolható. Hitel nem igényhető a vásárláshoz.

További információért és megtekintésért keressen a megadott elérhetőségeimen.

Az ingatlan értékesítését a tulajdonos kizárólag a Borostyán Ingatlan Irodára bízta.

Gasztonyban 2 szobás családi ház eladó

Paraméterek:

Település: Gasztony
Telek terület: 2909 nm
Alapterület: 93 nm
Szoba: 2
Állapot:
Kapcsolattartó: Doncsecz Judit

Csatolt fájl(ok)

7415f23c.png   [1098,71KB]

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
X

Kereső


Borostyán Ingatlan - Magyar