X

Kereső


Kapcsolat

Borostyán Ingatlan

Cím: 9700 Szombathely
Telefon:
36301738767
E-mail:
borostyaningatlan@gmail.com


Nárai, nappali + 5 szobás családi ház

Ár: 65 000 000 Ft

Nárai csendes kis utcájában eladó egy kiváló adottságú, 1772 nm-es teleken elhelyezkedő kétszintes, nappali + 5 szobás, 1989-ben épült családi ház.

Az ingatlan szerkezetileg jó állapotú, szépen karbantartott, az elmúlt pár évben sor került a radiátorok cseréjére - melyek rézcsővel vannak szerelve, behelyezésre került egy Ariston gázbojler valamint a felső szinten megújult a fürdőszoba is.

A családi ház kitűnő elosztásának köszönhetően az alsó szinten nagy méretű konyha -  étkező, kamra, nappali, hálószoba, fürdőszoba, mellékhelyiség és közlekedő található. Az emeleti szinten 4 külön bejárattal rendelkező hálószoba, gardrób szoba, fürdőszoba és közlekedő került kialakításra.

A házzal összeépítve praktikus melléképület található, a házból is megközelíthető kazánházban a gépészet került kialakításra valamint udvarról megközelíthető a nyári konyha, műhely és tárolóhelyiségek.

A családi ház fűtését gázkazán és vegyes tüzelésű kazán biztosítja, a melegvíz ellátásról pedig egy Ariston gáz bojler gondoskodik.

További információért és megtekintésért keressen a megadott elérhetőségeimen.

Az ingatlan értékesítését a Tulajdonos kizárólag a Borostyán Ingatlan Irodára bízta.

Nárai, nappali + 5 szobás családi ház

Paraméterek:

Település: Nárai
Telek terület: 1772
Alapterület: 224
Szoba: 5
Állapot:
Kapcsolattartó: Doncsecz Judit
Telefonszám: 0630/173-8767

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
X

Kereső


Borostyán Ingatlan - Magyar