Kapcsolat

Borostyán Ingatlan

Cím: 9700 Szombathely
Telefon:
36301738767
E-mail:
borostyaningatlan@gmail.com


Díjmentes, banksemleges hitel ügyintézés

Megszületett a döntés, ingatlant vásárolunk! Önerő megvan, ingatlant kinéztük, viszont a hitelre is szükség van. Nem kérdés, bankot kell választani! De mi alapján döntsünk? Össze tudjuk-e majd hasonlítani megfelelően, a különböző ajánlatokat? Kapunk-e ehhez segítséget? Ki válaszolja meg a kérdéseinket?

Erre számíthat, ha tapasztalt hitel szakértőre bízza az ügyintézést:

Jövedelmünk, fennálló hiteleink, egyéb személyes paramétereink alapján elvégez egy előzetes minősítést, amivel már jó időben megtudhatjuk, hogy meddig nyújtózkodhatunk. Komplex összehasonlítást végez az általunk megadott adatok alapján. Ennek nagy előnye, hogy nem kell végigjárnunk a bankokat, amivel rengeteg időt és energiát spórolunk meg.  A kézhez kapott kalkulációt sokkal egyszerűbb átnézni és értelmezni. A hiteltanácsadó elmondja a különböző konstrukciók előnyeit és hátrányait, de a döntés minden esetben a miénk, hiszen nekünk kell hosszú évekre elköteleződnünk.

Bankválasztás után a tanácsadó segít összeállítani a hitelkérelmi dokumentációt, minden apró részletre ügyelve, hogy a hitelbírálat során lehetőleg ne legyen szükség hiánypótlásra, ami lelassíthatja a folyamatot. Ha menet közben bármi kérdésünk van, őt bármikor elérhetjük. Ha nem jelentkezik az értékbecslő, megsürgeti.

Összességében, ha bárhol elakad a folyamat, át tud bennünket lendíteni a nehézségeken, helyettünk tartja a bankkal a kapcsolatot.

Ne feledje: díjmentes, bank semleges ügyintézés!

Díjmentes, banksemleges hitel ügyintézés

Csatolt fájl(ok)


Vissza az előző oldalra!
Borostyán Ingatlan - Magyar