X

Kereső


Kapcsolat

Borostyán Ingatlan

Cím: 9700 Szombathely
Telefon:
36301738767
E-mail:
borostyaningatlan@gmail.com


Újszerű 89 nm-es lakás eladó

Ár: 43 800 000 Ft

Szombathely belvárosának a közelében ajánlom figyelmébe ezt a 2004-ben épült, tégla építésű társasház földszintjén elhelyezkedő 89 nm-es társasházi lakást.

A napfényes, kiváló elosztású lakásban 4 külön bejáratú szoba, konyha, fürdőkádas fürdőszoba, mellékhelyiség és közlekedő került kialakításra. A lakás eredetileg amerikai konyha- nappalis, eredeti elrendezése könnyen vissza állítható mivel jelenlegi tulajdonosa gipszkarton fallal választotta le a negyedik szobát. A lakás fűtését gázkazán biztosítja lapradiátoros hőleadással.

Gépkocsi parkolására automata kapuval felszerelt, zárt udvaron elhelyezkedő autóbeállóban van lehetőség mely az ingatlanhoz tartozik.

Kimondottan alacsony fenntartású ingatlan, köszönhetően az újszerű építésnek, a redőnnyel felszerelt műanyag nyílászáróknak, a korszerű fűtésnek és a kb. 11 ezer forintos közös költségnek.

Amennyiben szeretne a belváros közelében csendes, nyugodt helyen egy értékálló ingatlant akkor ne gondolkodjon sokat, jöjjön és tekintsük meg ezt a nagyszerű adottságú társasházi lakást.

További információért és megtekintésért keressen a megadott elérhetőségeimen.

Újszerű 89 nm-es lakás eladó

Paraméterek:

Település: Szombathely
Alapterület: 89 nm
Emelet: Földszint
Szoba: 4
Állapot: Újszerű
Kapcsolattartó: Doncsecz Judit
Telefonszám: 0630/173-8767

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
X

Kereső


Borostyán Ingatlan - Magyar