X

Kereső


Kapcsolat

Borostyán Ingatlan

Cím: 9700 Szombathely
Telefon:
36301738767
E-mail:
borostyaningatlan@gmail.com


Kiváló elosztású 3 szobás lakás

Szombathely Derkovits városrészén – a Rohonci úton– került eladósorba a képeken látható 64 nm-es, 3 különálló szobával rendelkező napfényes qutinor lakás.

A kelet - nyugati tájolású társasházi lakás kilenc emeletes épület 4. emeletén helyezkedik el, fűtését a távhő szolgáltatja mérőórával felszerelt radiátorokon keresztül a hideg téli hónapokban. A kiváló elosztású, kényelmes lakásban 3 külön bejárattal rendelkező szoba – a nagyobbik szoba erkélykapcsolatos - konyha, kamra, épített zuhanykabinnal felszerelt fürdőszoba, mellékhelyiség és közlekedő található. A lakás felújítása során korszerű, műanyag nyílászárók és bejárati ajtó valamint kettő, új beltéri ajtó került behelyezésre. A fürdőszoba és a mellékhelyiség modernizációja során cserélve lettek a vízvezetékek, tolóajtók kerültek felhelyezésre és modern burkolatot kaptak a helyiségek. A szobákban szalagparketta, míg a többi helyiségben járólapok kerültek lehelyezésre.

Tárolásra az emeleten elhelyezkedő tárolóban van lehetőség. Parkolásra a társasház mellett található parkolóban díjmentesen van lehetőség.

A környék infrastruktúrája kiváló, hiszen a közelben minden megtalálható ami a napi életvitelhez elengedhetetlen. A közelben óvoda, iskola, játszótér, orvosi rendelő, gyógyszertár valamint több kereskedelmi üzlet is megtalálható.

További információért és megtekintésért keressen a megadott elérhetőségeimen.

Az ingatlan értékesítését a tulajdonos a Borostyán Ingatlan Irodára bízta.

Kiváló elosztású 3 szobás lakás

Paraméterek:

Település: Szombathely
Alapterület: 64 nm
Emelet: 4
Szoba: 3
Állapot:
Kapcsolattartó: Doncsecz Judit
Telefonszám: 0630/173-8767

Ár: 21 500 000 Ft

Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
X

Kereső


Borostyán Ingatlan - Magyar